NKUL 2019

Noen tanker rundt NKUL og Trondheim

Viktig konferanse om IKT i skole

Etter 3 hektiske dager med verksted, utstilling og foredrag er NKUL 2019 over. Tid går med til å oppdatere seg på hva som skjer og ha det litt sosialt med kolleger fra andre skoler.

Kort innlegg der jeg bare kort grubler litt over hvor få skoler fra Trondheim som er representert på NKUL. Grublingen startet på torsdag da en kollega bemerket tørt at det var lite trønderdialekt å spore på NKUL. Dette var et inntrykk jeg selv fikk da jeg deltok for første gang, for det var lite å se av lærere fra Trondheim. På TeachMeet var det en stor gruppe med folk fra Oslo som dominerte og det virket som at dette var en konferanse for skoler utenfor Trondheim.

NTNU startet denne konferansen i 1995, dermed et 25-års jubileum i år. En konferanse i Trondheim burde føre til stor deltakelse fra regionen, men kanskje den ikke er kjent nok i Trondheimsskolen? Jeg har fått mange hoderist når jeg har spurt om folk har deltatt på NKUL. De vet ihvertfall ikke hva NKUL er eller hva bokstavene står for. Det virker merkelig og litt defensivt av skoler i Trondheim å ikke sende folk til en slik arena. En knytter kontakt med andre skoler, får høre om interessante opplegg og får idèer. Mulig trønderpublikum er blasert?

Publisert av dagrk

Teacher in Norway. Addicted to math and science.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: