OfficeVibe

Har nettopp testet ut et flott program som er koblet opp mot vår sosiale tjeneste Yammer. Vi hadde besøk av Galskaperne ifjor på Markaplassen skole. De snakket mye om å få til et godt miljø på arbeidsplassen, gjøre noe for hverandre, spre energi og ha litt galskap i hverdagen. Dette er noe som har kjennetegnet arbeidsmiljøet ved Markaplassen og det er mange som har sansen for litt galskap. Det er laget andrehjelpskoffert, syterom og AMG-gruppa har jevnlige innslag der de har morsomme påfunn som liver opp i en hverdag med møter.

Jeg satt med Yammer sjekket litt applikasjoner som kunne brukes sammen. OfficeVibe poppet etterhvert opp og jeg likte det som sto der. Gjør aktiviteter som er ordnet i 5 kategorier (Wellness, Productivity, Social, Environment, Generosity). Som et eksempel så finner du følgende aktiviteter under Productivity:

  • Rydde e-post i innboks
  • Del en interessant lenke
  • Gjør en Pomodoro
  • Skriv et innlegg i blog (Det får jeg 110 poeng for nå)

Du får poeng for aktiviteter og hver mandag får du en ukentlig utfordring.Denne uka har jeg fått 10 utfordringer, der det blant annet er å ete en sunn lunsj, ha en James Bond dusj, lage kaffe for andre, gjøre litt Yoga, fortelle en vits og spise et eple. 

Det er med andre ord mye artig her og det handler mye om å få påminnelser om hva en kan gjøre. Dette mener jeg er veldig viktig når en kommer til det med å være effektiv og være oppmerksomme på sine kolleger. Det med å være effektiv handler idag ofte om å få gode tips til verktøy som kan lette hverdagen. Å se sine kolleger og oppmuntre dem er noe som bidrar til et bedre arbeidsmiljø og dette er også noe som bidrar til effektivitet. En fornøyd person arbeider mer og bedre enn en som er misfornøyd.

Bare en ting å gjøre, lag deg bruker og test ut. 

 

Publisert av dagrk

Teacher in Norway. Addicted to math and science.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: